Geen categorie, Lifestyle, Persoonlijk

Fijnste momenten van mijn zomervakantie!

Vorige week is school dan toch echt alweer begonnen en dat betekent dat de zomervakantie tot zijn einde is gekomen. Helaas, van mij had het nog wel iets langer mogen duren en zeker omdat we niet altijd even mooi weer hebben gehad, vind ik het jammer dat met het mooie weer dat het nu is, de vakantie voorbij is. Desondanks heb ik toch een fijne vakantie gehad en wil ik mijn fijnste momenten uit mijn zomer graag met jullie delen! :)

 • Stedentrip naar Rome

Stipt bovenaan staat absoluut de stedentrip naar Rome samen met mijn vriend. Ik was al twee keer in Rome geweest en ik hou echt van die stad. Ik wou daar altijd al heel graag met mijn vriend heen en dit sprak hem nu ook wel aan. Dus zo boekten we 4 dagen naar Rome aan het einde van de vakantie. Ik vond het wel fijn aan het eind van de vakantie omdat je dan heerlijk nog wat hebt om naar uit te kijken. En wat was het fijn! Vier dagen is eigenlijk veel te kort maar we hebben er wel volop van genoten, veel gezien en gedaan. Ik ben nu alleen helemaal in de reis mood en zou het liefst zo weer een stedentrip boeken haha. Maar nee, dit was echt heel fijn en behoort daarom zeker in deze lijst!

 • Dagen met heerlijk mooi zomer weer

Deze zomer is het niet altijd even mooi weer geweest. Toch waren er wel een aantal dagen waarop het echt lekker weer was en zodra het een beetje mooi weer was, wouden mijn vriend en ik eigenlijk zo snel mogelijk leuke dingen doen. We hebben dan vaak gewandeld of gefietst bijvoorbeeld. Een fijne middag was toen we het bos in gingen en een heleboel bosbessen geplukt!

Ook zijn we naar Havelte gefietst, daar bezochten we de Hunebedden en wandelden over de Heide. Het is heel fijn om dan zo lekker veel buiten te zijn en samen te genieten. Ook zijn we een dag naar de Spokeplas gefietst en hebben daar heerlijk genoten van het lekkere weer aan het water.

 • Gezond eten en bewegen

Sinds een paar weken ben ik weer wat meer op mijn voeding aan het letten en ben ik weer begonnen met drie keer hardlopen per week. Die tijd daarvoor heb ik eigenlijk vrij weinig gesport. Ik vond het daarom wel belangrijk om me weer wat bewuster te zijn. Dit doe ik nu al een paar weken en ik moet zeggen dat ik me er echt heel erg goed bij voel. Gezond eten en goed bewegen doet je gewoon echt goed dus daar ben ik heel blij mee. Binnenkort zal ik hier ook nog wel een artikel over gaan schrijven!

En nog meer fijne momentjes zijn:
 • Frambozen uit de tuin plukken (en opeten!), zoooooo lekker! En ook het feit dat ze maar blijven groeien maakt me heel blij hihi
 • Mijn haar dat alweer redelijk lang word en waarvan ik vind dat het nu de lengte heeft die ik wil houden
 • Het gevoel nadat ik weer heb hardgelopen (helemaal kapot zijn maar je zó goed voelen haha)
 • Een eend bij mijn vriend thuis die gewoon steeds het huis binnen loopt (flapperdeflap)
 • Lekkere, gezonde ontbijtjes maken
 • Mijn vriend die een heerlijk broodje omelet voor me maakt
 • Het feit dat ik als ik mijn horloge af doe een enorm witte streep zie op mijn arm, wat betekent dat ik dus bruin ben geworden haha!
 • Mijn contract bij de HEMA die is verlengd
 • Ook dat ik met plezier naar mijn werk ga, ik vind het echt gewoon leuk en gezellig met collega’s die je nu steeds beter leert kennen
 • IJS! Ik heb deze zomer ijs in een bakje ontdekt in plaats van een hoorntje en dat is geweldig, ik geniet dan nóg meer van mijn ijs ofzo haha! En oh, het ijs in Rome was geweldig..
 • De eerste keer Arnhem bezoeken en ontdekken dat het een hele leuke stad is
 • Bosbessen vinden in het bos en ontdekken dat die heel gezond zijn!
 • Binnen een paar weken een toffe serie uitkijken o.a. The Blacklist en Vikings omdat het kan (jammer is wel dat je er zo snel doorheen bent en je weer moet wachten en/of een nieuwe moeten zoeken.. dus iemand nog tips voor een toffe serie?)

Dit waren een beetje mijn ‘geluksmomenten’ van mijn zomer. Ik moet zeggen dat ik nu nog steeds wel aan het genieten ben doordat het nog steeds erg mooi weer is. Dit maakt me gewoon erg blij en al helemaal als ik er echt van kan genieten samen met mijn vriend, familie of vrienden. Ik hoef gelukkig nog niet heel veel naar school (wel veel zelfstudie haha) maar komende week ga ik dus nog even genieten van die 26 graden! Ik hoop dat jullie ook nog lekker gaan genieten, zoveel als dat mogelijk is! :) Heel veel liefs, Stephanie

Wat je misschien ook leuk vindt!

7 thoughts on “Fijnste momenten van mijn zomervakantie!

 1. Wat een volle lijst met fijne geluksmomentjes! Zo na de vakantie wil ik ook weer meer op mijn voeding gaan leten en het hardlopen oppakken… Rome lijkt me echt een prachtige stad. Lekker dat jullie hier aan het eind van de vakantie nog naar toe zijn geweest. X

 2. Ik zag de foto van de frambozen en ik kreeg meteen honger en zin in frambozen. Ik vind dat zo lekker he. Wel fijn dat je frambozen in je eigen tuin hebt groeien. Die smaken altijd net iets beter dan uit supermarkt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *