Over mij

Ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Misschien ben je wel benieuwd naar het meisje achter de blog en daarom zal ik wat over mezelf vertellen. Ik ben Stephanie de Lange en ik ben 20 jaar. In mijn blog verwerk ik eigenlijk alles wat mijn persoonlijk interesseert. Dit is op zich eigenlijk wel vrij breed maar dat maakt het wel heel leuk. Op mijn blog vind je voornamelijk dingen over voeding, health, fashion & beauty, lifestyle en persoonlijke artikelen.

Schrijven en fotograferen heeft me altijd al erg aangesproken. Ik ben iemand die veel droomt en over dingen nadenkt. De laatste jaren heb ik heel erg mijn eigen interesses en meningen gevormd in mijn hoofd maar soms blijft het daar ook een beetje bij. Ik vind het altijd lastig om dingen die in mij omgaan zomaar te vertellen en daarom is schrijven een hele fijne manier. Eén van de interesses die ik de laatste jaren heb ontwikkeld is  voeding en gezondheid. Een paar jaar geleden wist ik ineens welke opleiding ik wou doen en dat was HBO Voeding en Diëtetiek. Ik ben dit jaar begonnen en oh, wat vind ik het leuk. En wat zijn er veel dingen die ik daarover wil delen!. Ook is de afgelopen periode mijn interesse in beauty enorm gegroeid. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken en aan de slag te gaan met het maken van mooie looks. Ik begin dit steeds leuker te vinden en ik ontdek ook steeds veel meer, erg leuk!

Dus uit al die ideeën en interesses is deze blog ontstaan: Proud2beHealthy! Een blog die dicht bij mezelf staat maar hopelijk ook voor anderen leuk is om te lezen. Ik ben ontzettend benieuwd hoe het zich ontwikkeld en ik kan voor nu alleen maar zeggen dat ik super enthousiast ben! Ik vind het echt ontzettend leuk om te doen en hopelijk kan ik dit nog lang blijven doen.

Op mijn blog zullen ook video’s te vinden zijn over van alles en nog wat en ik zal ook gaan vloggen. Wil je deze filmpjes bekijken, kijk dan ook even op mijn youtube kanaal. Verder ben ik ook zeer vaak te vinden op Instagram. Dus neem ook daar even een kijkje!

Als je vragen, ideeën, tips of andere opmerkingen hebt, hoor ik dat heel graag! Je kunt dit doen via de contactpagina en schroom niet!