Energetische Healing: spiritueel helen van lichaam en geest

Het leven is hectisch en kan voor flinke uitdagingen zorgen. Zeker als je een gezin hebt, kan de drukte je overweldigen. Misschien ben je net bevallen en nog op zoek naar de juiste balans tussen zorgen voor je kindje, werk en ontspanning. Of je kindje slaapt nog niet goed door in de nacht, waardoor je gapend door de dag heen komt. Ook oudere kinderen geven uitdagingen; wanneer ze zich niet thuis voelen op school of moeite hebben met het vinden van vriendjes. Als ouder komt er veel op je af en uiteraard wil je het allerbeste voor je kinderen. Toch kun je soms met je handen in je haren zitten en het lastig vinden om tot goede oplossingen te komen. Dit kan je energie tot het uiterste vergen. Met een energetische healing, spiritueel helen, breng je jouw energieveld weer in balans.  

Met energetische healing spiritueel helen van onrust

Een energetische healing door practiceadora.com heeft een uitwerking op zowel lichaam als geest. Spirituele genezing is een holistische benadering tot zelfstandig genezen van wat in lichaam of geest beladen is. Indrukken kunnen zorgen voor triggers, waarbij onverwerkte stukken uit je verleden worden aangeraakt. Iedereen leert op een eigen manier met uitdagende situaties omgaan en je bouwt gaandeweg een coping mechanisme op. In je lichaamscellen wordt informatie opgeslagen van eerdere ervaringen, waarbij dit telkens opnieuw geactiveerd wordt. Om werkelijk verandering in je manier van reageren te realiseren, kun je met een energetische healing spiritueel helen. Hierin wordt contact gemaakt met jouw energieveld, waarbij informatie wordt gedeeld over wat nog steeds doorwerkt. Door deze delen in jezelf aandacht te geven, wordt het verwerkt en losgelaten. Je zult minder snel overstuur raken of in een proces schieten, maar juist rustiger kunnen schakelen.

Zelfzorg met energetische healing

Voor algehele gezondheid en welzijn kun je met energetische healing spiritueel helen. Jouw innerlijk weten richt zich op positieve energie en kalmeert je lichaam en geest. Hierdoor verminderen stress levels en kom je eenvoudig weer tot opheldering en nieuwe inzichten. Hoe kalmer je lichaam en geest zijn, des te gemakkelijker ga je om met alles wat het leven je aanreikt. Zelfzorg is voor iedereen belangrijk, maar zeker met een druk gezinsleven is met een energetische healing voor spiritueel helen heilzaam. Zo blijf je dichterbij jezelf en kun je met alles veel beter omgaan. Je blijft beter in balans en schakelt eenvoudiger tussen werk, het gezinsleven en tijd voor jezelf. Oude pijnstukken verzachten en je gaat de toekomst tegemoet vanuit eigen kracht. Meer inzicht in het healingproces is daarnaast te verkrijgen met een reading op afstand. 

Leave a Comment